Ben jij al klaar voor de pers?
promotie webshop
Ongegeneerde zelfpromotie: jij kan het ook
 
 

Te weinig tijd?

Heb je altijd te weinig tijd? Loop je continue achter je zelf aan? Worden je to do-lijstjes steeds langer?

Bedenk dan: je hebt evenveel uren in een dag als bv Oprah Winfrey, Obama, Einstein, of  Linda de Mol. Zeg niet dat je te weinig tijd hebt voor iets. Te weinig tijd is te weinig prioriteit of een onredelijk schema. Wat kun jij veranderen?

Bij mij werkt het drie-dingen-lijstje het beste: per dag moet ik 3 dingen afgevinkt hebben op mijn lijst. Per week moet ik drie doelen gehaald hebben, per maand bv 3 blogs geschreven, etc. Het geeft veel rust doordat het ‘maar’ drie dingen zijn en je bent extra trots op jezelf als je meer kunt afvinken. Weer iets om blij van te worden!

tijd doelen

Wat werkt voor jou, heb jij een systeem? Ik ben benieuwd naar je antwoord!

XOX Gwendoline