effect kleuren webshop
10 Kleuren die je verkoop zullen beïnvloeden, en waarom.
Taglines en slogans voor webshop
Webshop slogan: 1 zin om jouw webwinkel te omschrijven
 
 

‘Toch ziet je er nog goed uit’, zei mijn beste vriendin.

Maar ergens voelde ik het. Merkte ik het al. Steeds vaker.

Die blikken.

De reacties.

De steeds jongere collega’s {geboortedatum 1993, dat móet een schrijffout zijn}.

Dat ik bij het lezen van een stukje in de krant over een jong gestorven iemand (41 jaar) als eerste fractie van een seconde denk: nou zo jong is dat niet hoor..

Dat ik niet meer op mij lijk ’s ochtends.

Het besef dat ik 20 jaar geleden begon met m’n studie. Twintig!

Ik hou mezelf graag voor de gek. Het valt heus wel mee, roept het meisje in me tegen de mevrouw. Steeds harder. Tot Het Moment. Toen m’n oudste (11) me vroeg: ‘Madonna? Wie is dat?!’.  …

Vandaag (14-01-2014) is de grote dag. Slingers! Ik ben jarig! 🙂

Feestelijk? Absoluut. Ik ben dol op jarig zijn. Maar die leeftijd. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er een beetje tegenop zag. De nul. Op de helft. Of begint het leven nu pas? Ik vermoed dat dat een fabel is. Net als ‘kinderen, je krijgt er zoveel voor terug.’ Ja, grijze haren. Slapeloze nachten. Herrie. Verantwoordelijkheid. Uitgelubberd lichaam.*

Maar ik ben reuze benieuwd wat het leven voor me in petto heeft, zeker nu het echt gaat beginnen.

Zou ik dan De Stap durven nemen? Om te durven gaan voor mijn nieuwe Passie?

Zou ik dan serieus genomen worden? Vermoed dat ik zelf de eerste stap moet zetten. Want daar heb ik wel moeite mee hoor, mezelf als volwassen mevrouw zien. Door de wol geverfd. Die het allemaal wel weet. Het imposter syndrome is mij niet onbekend {wat weet jij er nou van, wie ben jij nou helemaal om dat te beweren}. Er zijn zo veel grotere sites, briljantere schrijvers (deblogacademie.nl), informatievere sites (marketingfacts.nl, frankwatching.nl). Kom ik aan, in m’n eentje. Pfff.

Maar ik word er wel heel blij van, van webwinkels helpen. Vooral als ik zie dat het zo goed werkt! Dat ze voor m’n neus groeien. Heerlijk.

Eén van mijn voornemens is om meer te gaan samenwerken. En dat begint al op 23 januari **, dan ga ik op de WebWinkelVakdagen webwinkel advies geven, #WWV14 #QAcafé. In één ochtend worden al je prangende webwinkelvragen beantwoord door een team van experts. Wil je iets weten over Facebook, de Algemene Voorwaarden van je webwinkel of Instagram? Over SEO, branding of persberichten? Kom dan langs. Mag je ook m’n grijze haren tellen.

‘Toch ziet je er nog goed uit’, zei mijn beste vriendin. ‘Voor je leeftijd’.

XOXO

Gwendoline

* en uiteraard die lieve armpjes om je nek, de onvoorwaardelijke liefde en getrippel en gegiechel in huis. Voor geen goud wil ik ze missen. En dat mijn lichaam is uitgelubberd, heb ik verzonnen.

**inmiddels voorbij, maar webshop advies geven doe ik nog steeds graag!

PS; als ik jarig ben, geef ik graag cadeautjes. Wil je mijn spiksplinternieuwe prachtige Ebook hebben? Stuur me gerust een berichtje. Laat je weten wat je er van vond?

[BLOG UIT 2014]